Micro Counter Strike

Micro Counter Strike 1.4.0

Counter Strike in 't klein op je mobiele telefoon

VOOR

  • Veel beschikbare missies
  • Mooie 3D beelden
  • Multiplayer modus

TEGEN

  • Geen geluid

Excellent
9

Micro Counter Strike is een mobiele versie van de populaire 3D first person shooter, Counter Strike. Het spelletje is helemaal in 3D en werkt op de meeste Java telefoons.

Multiplayer-spellen zijn meestal weggelegd voor zwaardere computers of moderne mobiele telefoons. Deze versie van Counter Strike speel je echter via bluetooth tegen vrienden (of vijanden), waarbij je keuze hebt uit een groot arsenaal aan wapens (messen, pistolen, noem het maar op!).

Een first person shooter op je Java telefoon: dat is vrij uniek. Nog fijner is het feit dat je in Micro Counter Strike behoorlijk wat wapens tot je beschikking hebt en tegen elkaar speelt via bluetooth. Dat is iets wat veel multiplayer games voor iPhone nog niet eens ondersteunen! De graphics zien er ook nog eens prima uit, hoewel de prestaties van het spel verschillen per telefoon.

Het spelen van Micro Counter Strike op je Java telefoon is een waar genot, ondanks de afwezigheid van geluid. Micro Counter Strike bewijst dat je echt wel een spannende shooter aan de praat krijgt op je ietwat oudere telefoon en met deze shooter ben je echt wel even zoet.

Meeste downloads Actiespellen voor Java

Meer
Micro Counter Strike

Download

Micro Counter Strike 1.4.0

Beoordelingen about Micro Counter Strike